Det finns en uppsjö av sportbarer spridda över hela landet. Barer där du, med eller utan dina vänner, kan sätta dig ner, få något att dricka och äta samtidigt som du kan se matcher från alla världens ligor.

Oavsett om du bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö så har vi samlat en lista med de bästa sportbarerna i Sverige. Sportbarer som visar kommande matcher från bland annat Fotbolls-EM, Premier och Champions League, Allsvenskan och Elitserien. Varför inte vara delaktig i sports betting tillsammans med vännerna samtidigt? Så har ni en chans för att kamma hem lite pengar också!

Stockholm

O’Learys (på olika ställen i Stockholm): O’Learys är en klassiker när det kommer till sportbarer i landet. Här kan du slå dig ner, beställa en burgare och någon dryck till och följa matchen på någon av de många tv-skärmarna. De flesta skärmarna är 50”, men det finns även dem av biostorlek.

Retro: Retro är en bar med 10–30 st skärmar för sportfantasten. Precis som på O’Learys kan man beställa både mat och dryck från baren om man önskar detta.

Enzo’s: Letar du efter en sportbar i italiensk anda ska du besöka Enzo’s. Här kan du se all ligafotboll från Italien samtidigt som du njuter av italienska pizzor av högsta kvalitet.

Göteborg

O’Learys (på 4 olika adresser): Givetvis kan vi lista kedjan O’Learys även när vi snackar om de bästa sportbarerna i Göteborg. På O’Learys kan du se matcherna på storbilds-TV och äta barmat till. Skulle du och polarna känna för det kan ni också testa på olika aktiviteter som bowling och shuffleboard.

Glenn (2 adresser): Blir du förvånad över att en bar i Göteborg heter Glenn? Om detta är fallet har du missat något. Det finns två olika Glenn-barer i Göteborg där du kan se matcher varje dag. Varför inte avsluta kvällen med ett besök till ett spahotell i stan?

Foxes: Ännu en härlig sportbar i Göteborg är Foxes Sportbar. Förutom att de visar alla viktiga matcher och serverar god mat, får man även femtio procents rabatt på hela notan om man lyckas gissa rätt resultat på matcherna!

Malmö

Bakfickan: På Bakfickan i Malmö, placerad på Köpenhamnsvägen, hittar du en något mindre känd sportbar men med en riktig sportkänsla. Här visas de flesta matcher och dessa kan avnjutas tillsammans med riktigt god mat och dryck.

Sir Toby’s: Letar du efter en sportbar med en känsla av en brittisk pub är Sir Toby’s ett måste. Denna mycket populära sportbar visar matcher veckans alla dagar och serverar dessutom fantastiskt god mat till de som önskar det.

Ölkaféet: Är du ett MFF-fan måste du besöka Ölkaféet. Här kan du och vännerna se alla MFF-matcherna samtidigt som du kan njuta av ett stort utbud av dryck. Se till att komma i tid, det är nämligen ett väldigt populärt ställe!