Det finns idag många bra böcker som behandlar ämnet spa. Nedan presenterar vi en recension om en av böckerna. Skulle Ni vilja köpa någon av böckerna klickar Ni på avsedd länk.

Spa för kropp och själ

Av Håkan Jörgensen

Faktabok om Spa

Beskriver med ett bra och lättförståligt språk, helheten med Spa.Spa och dess 4 hörnstenar beskrivs i inledningen av boken. För att läsaren ska förstå hur författaren har bedömt de olika Spa-anläggningarna som finns presenterade i boken. Boken går igenom allt från Spa-historia till tipps på hur du kan ”ta med dig spa känslan hem”.

En perfekt bok för dig som funderar på att åka på spa weekend men inte tycker att hemsidor och webben ger rätt intryck. Eller för dig som är allmänt nyfiken på vad Spa är, kanske bara en ”trend” eller något som du själv borde prova? Personligen tycker jag att boken är en bra första inblick i Spa-världen.

Tydligt språk och lätt att överblicka. Ger Spa välden de rätta ansiktet, seriöst! Definitivt en bok värd ”soff-tid” i höst.

”Spa – för kropp och själ” tar tempen på en stor trend inom vällevnad och njutning. Håkan Jörgensen har åkt landet runt och berättar om de anläggningar som finns och deras behandlingar.” – Bokus