Mer Information & Priser


Copperhill Mountain Lodge erbjuder milsvida utsikter över fjällvärlden och ski-in/ski-out till Åres stora skidsystem. Under ett och samma tak finns 112 hotellrum och sviter, konferensmöjligheter för 450 personer, ett prisbelönt spa, barnpassning och aktivitetsklubb, bibliotek och lounger, flera restauranger och barer samt skidshop med skiduthyrning. Helt enkelt allt man kan önska sig!

Copperhill Mountain Lodge är beläget på toppen av Förberget i Åre-Björnen. och om vintern har du ski-in/ski-out till Åres liftsystem och nära till Åre-Björnens natursköna längdskidåkningsspår. Du kan även välja helikopterskidåkning från hotellets egen helikopterplatta, en kul upplevelse. Om sommaren och hösten väntar väl utmärkta vandringsleder precis utanför hotellet.

Hotellet har en arkitektur i modern mountain lodge-stil, skapad av den mångfaldigt prisbelönte amerikanska arkitekten Peter Bohlin. Peter Bohlin har svenskt påbrå och har uppmärksammade världen över för Bill Gates privata hem och Apples prestigebutiker i New York, London och Tokyo.

Copperhill Mountain Lodge
45%Totala poäng
Läsar betyg: (40 Röster)
45%