-25%
41%

Selma Spa

Som gäst på nya SelmaSpa kan du förvänta dig lite mer. Just det där lilla extra som plustecknet i logotypen visar. När vi öppnade 1991 var vi...
Se Information & Priser

Spa hotell i Värmland

Här på spaweekendhotell.se finner du allt du behöver veta för att boka en unikt spa i Värmland. Oavsett hur mycket pengar du vill spendera hjälper vi dig att hitta rätt bland de olika alternativen. Här kan du jämföra olika paket, presentkort och anläggningar på ett snabbt och bekvämt sätt för att kunna känna dig säker på att du väljer det alternativ som passar dig bäst. En spaupplevelse är alltid en uppskattad present om du funderar på att köpa något alldeles extra till dina nära och kära. Oavsett om det gäller födelsedagar, bröllopsdagar, julklappar eller någon annan uppvaktning gör en spa weekend alltid susen som present. Det är något som passar alla åldrar, från unga vuxna som nyss fått körkort till äldre som vill njuta i ett lugnare tempo på ålderns höst.

Ett bra tips om du funderar på att ge bort en spaupplevelse i present är att köpa ett presentkort till någon utav spahotellen i Värmland. Mottagaren kan då själv planera in sin vistelse och välja ut det paket som passar honom eller henne bäst. Laddar du på presentkortet med pengar upp i en lite lyxigare prisklass kan mottagaren även välja att ta med sig en vän eller partner, vilket alltid brukar vara en extra krydda för själva upplevelsen.I Värmland finns det många spa att välja mellan och de erbjuder ännu fler behandlingar och paket.

Allt från enklare basic-varianter till mer avancerade produkter. Dessutom med många nyheter och spännande influenser från hela världen, som till exempel Japan eller USA. Bläddrar du runt lite hittar du allt från enskilda behandlingar till mer avancerade paket med både övernattning och måltider inkluderade, för dig som vill stanna över natten eller kanske till och med hela helgen. Är du osäker på hur en spaupplevelse egentligen är har vi några rekommendationer och goda nyheter. Det första du behöver veta är att en lyckad spaupplevelse är något alldeles extra.

Den fyller dig med energi och gör att du vill komma tillbaka igen, vilket är anledningen till att så många åker på fler än en sparesa per år. Dessutom kan du läsa recensioner från andra besökare och bilda dig en bra uppfattning redan på förhand av vad som väntar. Det gör det lättare att välja rätt. Ett bra spapaket ger ofta fri tillgång till bassänger och bastu samt någon skön och avslappnande behandling, till exempel massage. Den avslappnande och inspirerande spamiljön bidrar till en härlig atmosfär som garanterar en uppfräschande och minnesvärd vistelse.