49%

Färna Herrgård

Färna Herrgård är en oas i Bergslagen med ett riktigt spa, gourmetmat, vackra trädgårdar och spännande aktiviteter. Herrgården byggdes redan...
Se Information & Priser
52%

Sätra Brunn

Till Sätra Brunn har människor kommit i över 300 år för att må bra. Så är det än idag. Här finns över 100 hus från 1700-talet och...
Se Information & Priser
44%

Loka Brunn

Loka Brunn är en historisk och klassisk anläggning för rekreation, vila och njutning som håller hög klass på spa, boende och restaurang....
Se Information & Priser

Spa hotell i Västmanland

Spaweekendhotell.se är din ledstjärna när det gäller att hitta den bästa spaupplevelsen i Västmanland. Här kan du jämföra priser och utbud för att hitta det paket som passar just dig. Västmanland är lite av ett spalandskap och Bergslagen är känd som en traditionell hälsokälla, vilket ett dryckesföretag har gjort till sin slogan i en populär och välkänd reklamfilm. Till Västmanland kan du åka för att kurera sig eller koppla av i traditionell miljö. Närheten till naturen och den stora erfarenheten inom spa gör att kvalitén är mycket hög bland länets spaanläggningar.

spa i Västmanland finns många olika anläggningar, paket och behandlingar att välja mellan. Vi hjälper dig att hitta rätt och att jämföra priser för att du ska känna dig trygg i att du bokar exakt rätt paket. Det finns många olika paket att välja bland. Allt från dagsturer till hela weekendpaket där behandlingar, sovrum, frukost, lunch och middag oftast ingår.

Dessutom tillkommer ibland något extra som till exempel tebjudningar eller liknande. Att gå på spa i Västmanland är en resa för både kropp och själ. Här kan du hitta spaanläggningar med olika teman. Till exempel kan du bo på en herrgård och insupa atmosfären från en svunnen tid där allt gick långsammare. Perfekt för den moderna människan som blir överväldigad av alla telefonsamtal, mejl, deadlines och andra tider att passa. Här finns tid och utrymme för att koppla av, finna ro och få tid till den eftertanke som är svår att hinna med när vardagen annars susar fram i ultrarapid.Västmanland har en bra infrastruktur och ligger vackert beläget vid Mälaren, vilket gör att landskapet är på perfekt weekendavstånd från Stockholm men även från städer som spa Örebro och Eskilstuna.

På bara någon timme med tåg eller bil kan många ta sig till de flesta spaanläggningarna i Västmanland.Är det första gången du ska på spa? Då är Västmanland, med sin starka spatradition, ett utmärkt ställe att hitta ett bra paket som ger dig en helhetsupplevelse där du får med allt. På det sättet får du en klar bild av vad det innebär att gå på spa. Letar du efter ett bra paket eller presentkort finns det många utmärkta alternativ i alla prisklasser.De vackra traditionella miljöerna gör också Västmanland till ett optimalt val för dig som vill ha en avkopplande, romantisk weekend med din partner. Här finns flera paket för er som vill få en minnesvärd upplevelse tillsammans.

Spa weekend i Västmanland

Är det dags att åka iväg ett par dagar för att ladda upp dina batterier och är intresserad av en spa weekend i Västmanland så kan du inte kommit till en bättre plats. Det finns flera trevliga spahotell i Västmanland att vila upp sig på. Färna Herrgård, Sätra brunn och Loka brunn är väldigt attraktiva spahotell i världsklass.

Recensioner och betyg

För att få en bättre uppfattning om varje hotell kan du helt enkelt titta på betygen från tidigare användare och läsa kommentarerna. Det gör du genom att klicka in dig på den spa weekend som du finner intressant, du kommer snabbt se betyget samt hur många som röstat på spahotellet. Är det något som du undrar över vad gäller ett hotell så tveka då inte att ta kontakt med oss så hjälper vi dig att besvara din fråga.

betyg