-30%
51%

Scandic Grand

Scandic Grand i Örebro är ett spahotell som håller hög kvalitet och har mycket bra servis och bra behandlingar.Du bor intill Conventum med...
Se Information & Priser

Spa hotell i Örebro

Här på Spaweekendhotell.se hjälper vi dig att skräddarsy en komplett spaupplevelse för dig på ett enkelt och smidigt sätt. Vi guidar dig till att hitta det just du är ute efter. I Örebro och Närketrakten finns det många olika anläggningar, hotell och paket att välja mellan när det gäller spa – allt från rena reapriserna till lyxigare upplevelser för den som verkligen vill kosta på sig något extra. Det finns många anledningar till varför en spa weekend är en bra idé.

I dagens samhälle upplever många en ökad stress och press, så en bra anledning är helt enkelt att bara åka och varva ner. Att gå på spa i Örebro är också en speciell upplevelse, vilket inte minst de som är på spa första gången får erfara. Dessutom är det ett otroligt bra sätt att få lite avkopplande egen-tid tillsammans med din partner. Vill du bjuda någon kär vän på en spaupplevelse i Örebroområdet finns många olika presentkort att välja bland. Det är alltid uppskattat både som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning.

Känner du dig stressad, överarbetad eller bara i behov av lite lugn och ro kan det också vara en perfekt gåva till dig själv. Efter en weekend på spa kommer du garanterat tillbaka mentalt fräsch och med nya perspektiv på tillvaron. Det är inte konstigt att spa ofta beskrivs som en oas i vardagen. På de olika spaanläggningarna runt Örebro finns många olika behandlingar att välja mellan. Allt från de traditionella behandlingarna till nymodigheter med influenser från till exempel Asien. Det är enkelt att jämföra de olika anläggningarna, paketen och priserna för att kombinera ihop den upplevelse som passar just dig bäst. Dessutom är flera av paketen redan sammansatta för att passa de vanligaste önskemålen bland kunderna för att få med det mesta man vill göra. På de traditionella spaanläggningarna finns allt från individuella behandlingar som massage, hot stone-massage och liknande till rum som får användas helt på egen hand, som till exempel bastu och jacuzzi.

Vanligt på ett spa är att flera olika bassänger med olika funktioner också finns att tillgå. De flesta anläggningar har även övernattning och förstklassiga restauranger så att allt du behöver redan finns på plats. Du kan unna dig att bli serverad av proffsig personal i en inspirerande miljö. Har du inte varit på ett spa tidigare kan det vara bra att läsa recensioner av vad tidigare besökare har tyckt. Då får du också en klarare bild av vad upplevelsen du funderar på att boka kommer erbjuda, så det blir lättare för dig att välja rätt.