Nynäs Havsbad

Nynäs Havsbad är en gammal kurort med anor från förra sekelskiftet. Detta underbara ställe för rekreation har återuppstått och erbjuder hög...
Se Information & Priser
15%Omdöme

Skepparholmen

Skepparholmen ligger endast 20 minuter från Stockholms centrum och är en oas för dig som söker lugn och ro och rekreation för din kropp och...
Se Information & Priser
43%

Yasuragi

Vi lovar våra gäster att här kan de varva ner, hitta tillbaka till sin energi och åka hem med ny kraft. Det gör vi för att vi vet att...
Se Information & Priser
9%Omdöme

Hotell Havsbaden

Hotell Havsbaden ligger väldigt nära havet och den levande fiskehamnen. Anläggningen är beläget vackert uppe på granitklippan. Här hittar du...
Se Information & Priser

Spa hotell i Stockholm

Här på Spaweekendhotell.se hjälper vi dig att hitta en spa weekend, spahotell eller spaanläggningar i Stockholm med omnejd.

I Stockholmstrakten finns det väldigt många ställen att välja mellan. Vårt mål är att guida dig till det spa hotell som passar dig bäst. Vi försöker få med spa med lite billigare prislapp men även mer exklusiva spahotell. Mitt i Stockholm city eller utanför tullarna. Dagspa eller spahotell med övernattning. Du hittar något av varje i listan nedan.

Med en vardag som inte sällan kantas av stress och press kan det vara avkopplande att unna sig en behandling, alternativt en helg, på ett spa. I dag har kulturen med spa verkligen spridit sig och det finns anläggningar på de flesta håll i landet. Mängden spa Stockholm gör att det inte är någon svårighet att hitta ett alternativ som passar dig. Det finns flera olika behandlingar och paket för dig som vill få ut ”det där lilla extra” av din eller er vistelse.

Runt om i Stockholm finns det flera varianter av spa att välja mellan så som hotell med spa eller renodlade spaanläggningar. I dag finns det behandlingar och erbjudanden för de flesta plånböcker oavsett om du är ute efter ett lite billigare alternativ eller om du vill uppleva lyx i överflöd. Dessutom är det så smidigt att jämföra och boka spa både i Stockholm och strax utanför via nätet.

Unna dig själv en spaupplevelse

Det finns flera anledningar till varför du bör boka en spabehandling eller weekend. Ett alternativ är för att det är en fin present att ge bort till någon du tycker om – men det är också en perfekt gåva till dig själv! Det är viktigt att låta sig själv varva ner och ta hand om kropp och själ. Frågan är då om det finns en bättre plats att göra det på än på just ett spa?

Förutom behandlingarna då du befinner dig på ett spa finns det vanligtvis också tillgång till olika bassänger, duschar, bastu och liknande för att du ska få njuta av maximal avkoppling. För att du ska ha någorlunda koll innan du kommer till en anläggning eller fullföljer din bokning kan det vara värt att titta närmare på vad som erbjuds och vad som ingår i priset du betalar.

Har du inte varit på ett spa tidigare kommer du förmodligen att bli begeistrad efter första gången. I och med att det finns så många spa i Stockholm med omnejd kan det vara bra att läsa recensioner för att se vad andra har tyckt om ett visst spa innan du själv gör en bokning!

Hittar du ett erbjudande nu som du bara älskar men måste vänta på lönen? Då kan ett snabblån vara en tillfällig lösning. Tänk bara på att de så kallade snabba lånen ofta har relativt hög ränta och det är viktigt att du sköter amorteringen. Vi rekommenderar Lånakuten när du vill jämföra olika snabblån. Och låna aldrig pengar ifall du inte har möjlighet att betala tillbaka!

Vill man inte besöka ett Spa hotell i Stockholm kan man prova att titta in på alla de andra platser vi erbjuder exempelvis ett Spa hotell i Göteborg som också är en stor stad och har massvis med aktiviteter att bjuda på också på kvällen.