Gillar du att åka båt och att gå på spa? Varför inte åka på en spakryssning i norden. Givetvis finns det spakryssningar runt om i världen men det kräver att man är borta lite längre.

Det finns ett flertal olika kryssningar att välja bland. Här kan du njuta av den underbara atmosfären ute till havs och allt vad ett stort fartyg erbjuder idag. Lägg där till ett spa där du kan tillfredställa dina olika sinnen med olika behandlingar, bastu och pooler. Vikingline och Siljaline är några fartyg där du kan åka på spa kryssning . Oftast är det på Östersjöns som spa kryssningarna äger rum.

Är du mer intresserad av de längre och mer exklusivare kryssningarna som finns runt om i världen så kan vi rekommendera Royal Caribbean som är ett enormt stort kryssningsföretag i världen

Utvalda kryssningar från Reseguiden

Nedan hittar ni ett gäng av våra utvalda spakryssningar du kan välja på, detta i ett samarbete med reseguiden. Förutom dessa kan vi även rekommendera en romantisk kryssning mellan Köpenhamn och Oslo. Har du förslag på andra kryssningar som vi borde ha med här så tveka inte att meddela oss så ska vi se om vi kan lägga in dem.