28%Omdöme

Smögens Hafvsbad

Sommar år 1900. En mild havsbris sveper över Smögens nya stolthet, Smögens Hafvsbad. Dörrarna öppnas för celebriteter, vanligt folk – och...
Se Information & Priser
49%Omdöme

Lundsbrunns Kurort

Lundsbrunn Kurort har en historia när det gäller bad och spabehandlingar. I ungefär 300 år har människor åkt till Lundsbrunns Kurort för att...
Se Information & Priser

Spa hotell i Västra Götaland

Spaweekendhotell.se är hemsidan som ser till att du får allt du behöver veta för att kunna fixa en komplett spaupplevelse i Västra Götaland. Det vidsträckta slättlandskapet har många pärlor när det kommer till spa och du kan jämföra, välja och vraka för att hitta rätt ställe att koppla av på. På färden mot den där sköna upplevelsen du är värd vill vi fungera som en vägvisare. Vi hjälper dig att sålla agnarna från vetet och hitta rätt pris, rätt upplevelse och allt det andra som gör att just du hittar din oas.

Det finns många anledningar till att välja att investera i en spa weekend i Västra Götaland. Dels för att det finns så många bra anläggningar att välja på, och dels för att det alltid finns ett bra spa på nära håll för dig som bor i eller i närheten av Västra Götaland. Känner du dig stressad och behöver koppla av finns det många ställen att varva ner på. Är du lite äventyrligare och på jakt efter en upplevelse hittar du många spa som erbjuder dig något extra.

Vill du köpa ett presentkort och vara säker på att den som får presenten blir nöjd finns det många säkra kort som alltid levererar att välja bland. På spa i Västra Götaland finns allt du väntar dig av ett spa, samt många spännande nyheter när det gäller massage, behandlingar och även i restaurangen, där du kan välja bland rätter från hela världen. Vill du bara avnjuta en fin, traditionell lunch eller middag i förstklassig miljö går givetvis det också. Spascenen i Västra Götaland har växt de senaste åren i och med att spatrenden har ökat över hela Sverige. I ett samhälle som fokuserar allt mer på snabbhet och att varva upp är det guld värt att få lite tid för sig själv och varva ner.

Och vad passar då bättre än att åka på spa, där personal med stor erfarenhet tar hand om dig och hjälper dig att få ro? En spaweekend är en helhetsupplevelse för kropp och själ som ger dig ny energi och ett nytt perspektiv på vardagen. Att stanna upp och ta en paus, om så bara för en helg, är ett av de bästa sättet att för komma tillbaka in i vardagen med full kraft. Funderar du på att boka en spaupplevelse för första gången kommer du inte att bli besviken. Utbudet och kvalitén på spa i Västra Götaland är så pass stor och bred att du kommer att hitta det som passar just dig.