Det kan uppkomma många olika typer av erbjudanden i ens inbox i mailen eller när man är besöker nätet. Vissa är så bra att man inte vill gå miste om dem, men kanske inte funkar så bra just den perioden.

Alla erbjudanden och kampanjer som dyker upp är ofta bundna för en viss tid och visst kan det vara retfullt när erbjudandet nästan är som skapt för en, men just den perioden inte är så passande. Det kan handla om man inte kan få ledigt från jobbet just då eller att ekonomin för tillfället inte håller för att betala för det gällande erbjudandet. Det kan vara frustrerande att veta att erbjudandet finns där, men att du inte har möjlighet att ta emot det direkt.

Hoppa över erbjudandet eller finna en lösning?

Om man helt enkelt bara ska hoppa över erbjudandet eller försöka finna en lösning för att kunna nappa på det, beror ju på vad det gäller. Om det till exempel gäller ett erbjudande på massagebehandling eller annat som kan hjälpa ens stressade kropp, så lär man vara mer benägen till att försöka finna en lösning.

Man kan söka på nätet efter liknande erbjudanden och se om man får en träff för en period som är mer gynnsam för en. Om det råder ett mindre problem med att betala för erbjudandet här och nu, så kan Moneezy hjälpa till. Du kan jämföra mellan olika långivare för att kunna ansöka om ett mindre lån. 

Innan du bestämmer dig för att ansöka om lånet bör du tänka på hur lånet kommer påverka din ekonomi. Var noga med att kontrollera hur hög den effektiva räntan blir och räkna på hur mycket lånet skulle kosta dig, så ser du snabbt om det är värt att nappa på erbjudandet just nu.

Hur mycket kommer lånet kosta dig?

Visst finns det många andra anledningar till att man kan kan behöva låna pengar. Oavsett vad det gäller, så kan det vara bra att räkna ihop hur mycket lånet kommer kosta dig. Hur stor den totala summan blir beror bland annat på den effektiva räntan och hur lång betalningstid du väljer.

Ju bättre kreditvärdighet du har, desto lägre ränta har du chans att få och i regel blir mindre lån dyrare när du väljer längre återbetalningstid. Extra avgifter tillkommer ju med alla avbetalningar, så dessa kan snabbt höja kostnaden på ditt lån. Detta är en avvägning du får göra, så länge du vet att du kommer kunna betala tillbaka lånet.