Att segla är en aktivitet som många ser fram emot när sommaren börjar närma sig. Drömmer du om en segling i medelhavet kan du uppfylla dina drömmar på ett enkelt sätt vare sig du är en van seglare eller aldrig tidigare seglat.  

More Sailing 

More Sailing är ett företag som startades upp år 2009 och har sedan dess hyrt ut och sålt segelbåtar i många olika länder. De erbjuder seglingsresor för privatpersoner men även konferensresor för företag. More Sailing har haft över 10 000 gäster på sina seglatser på många olika destinationer i världen. Sedan år 2021 erbjuder de seglingsresor även i Sverige.  

More Sailing erbjuder seglingsupplevelser i 

  • Kroatien 
  • Grekland 
  • Italien 
  • Karibien 
  • Sverige 
  • Atlanten 
  • Medelhavet 

En seglingsresa är ett perfekt sätt att upptäcka nya platser och skapa otroliga minnen. På din resa har du möjlighet att ha en skeppare och en värd på båten så att du och ditt sällskap kan fokusera på att njuta av resan. Är du en van seglare kan du välja att hyra en segelbåt utan besättning. När du bokar en resa genom More Sailing ingår allt. Flygresa från Göteborg, Malmö eller Stockholm, sovplats på båten och transfer till och från båten. Även frukost, lunch och dryck ingår på båten som  tillagas och serveras av besättningen. Vill du läsa mer om de olika typer av seglingsresor och resmål som More Sailing erbjuder, kan du beställa en kostnadsfri katalog med all information som du behöver.  

Hyr ut din segelbåt och få en god avkastning 

Du som köper en segelbåt kan hyra ut den genom More Sailing och få en god avkastning. De har två olika modeller för uthyrning och du som ägare kan både segla och få intäkter från båten. Genom att äga båten via ett kroatiskt bolag så får du även bland annat skattemässiga fördelar. Genom väletablerade, externa kontakter så kan de tillhandlahålla tjänster som underlättar uppstartandet av företaget och allt som hör till.  

Konferenssegling 

More Sailing kan arrangera konferenser för små sällskap upp till 100 personer. Under en konferenssegling serveras mat och dryck av besättningen på båten medan ni seglar runt till olika vackra platser. Om du eller någon annan i sällskapet är intresserad av segling men inte vet hur man gör, finns det möjlighet att lära sig mer om hur man seglar av den kunniga besättningen på båten. 

Seglingsresa i Grekland 

Ett populärt resmål för en seglingsresa är Grekland. Att segla i Grekland är ett perfekt sätt att spendera semestern på. Väljer du att boka en seglingsresa med besättning på båten kommer de att guida dig och ditt sällskap genom Greklands skärgård och öar. Ni behöver inte göra någonting förutom att koppla av.  

Vill du uppleva en resa som du kommer att värna om livet ut är More Sailings seglingsresor ett perfekt alternativ för dig. De kan skräddarsy din resa utifrån dina behov och önskemål för att du ska få ut det mesta av din semester. Fira din födelsedag, bröllopsdag eller en annan högtid med en resa som ni sent kommer att glömma!