Är du en person som njuter av att gå på spa? Det finns sätt för dig att få en härlig spa-atmosfär runt omkring dig utan att du ens behöver lämna hemmet. En swimmingpool är det ultimata inslaget att ha i sin trädgård för att få till en lyxig och rofylld stämning hemma. Genom att ha en pool hemma i trädgården har du alltid nära till en lugn och avkopplande stund. Utöver själva poolen finns det dessutom flera andra tillbehör som du kan ha för att höja upplevelsen hemma och få känslan av att du faktiskt är på spa.

Samlingsplats för avkoppling

Har du plats för en pool i din trädgård är det en fantastisk investering som ger dig och din familj lyx i vardagen. En swimmingpool har flera användningsområden. Den är en samlingsplats, inte bara för avkoppling, utan även för lek och skoj där familj och vänner kan umgås. 

Pooler av hög kvalitet

Om du går i tankar på att köpa en pool ska du först fundera på vilken typ av pool du vill ha och var någonstans du ska köpa den. Det är viktigt att du väljer en tillförlitlig leverantör som erbjuder varor av hög kvalitet. En pool är en investering som ska hålla länge. En leverantör som erbjudit swimmingpooler sedan år 1989 är Svenska Poolfabriken. All tillverkning av deras pooler sker i Sverige vilket gör att de kan erbjuda snabb leverans. Hos Poolfabriken hittar du allt du behöver för din pool och för att skapa en exklusiv spa-känsla hemma.

Förläng badsäsongen

Ett mycket vanligt tillbehör till poolen är ett pooltak. Pooltaket går att ha på även när du är i poolen vilket förlänger badsäsongen och gör att du kan använda din pool under en längre tid av året. Taket gör att poolen håller värmen bättre och ger en härlig atmosfär i poolen de dagar då det är lite kyligare utomhus. Pooltaket minskar dessutom mängden energi som går åt för att värma upp poolen vilket kan spara dig en hel del pengar. Det skyddar även din pool från smuts och skräp. Ett pooltak är framförallt ett effektivt skydd för att förhindra att barn och husdjur ramlar ner i poolen.

Lyxigt och praktiskt pooltillbehör

För att hålla vattnet fräscht är det viktigt att du duschar av dig innan du sätter dig och kopplar av i din swimmingpool. För att slippa besväret med att duscha inuti ditt hus och sedan ta sig ut till poolen kan du installera en utedusch i trädgården. Utedusch är en lyxig detalj att ha i sin trädgård, men är även ett mycket praktiskt tillbehör när du har en pool.

För en mer behaglig upplevelse

En JetSwim är en typ av pump som du installerar i poolen. Denna maskin skapar en behaglig ström i poolen som är perfekt, både för dig som vill sitta och koppla av i poolen, men även för dig som tycker om att motionssimma. Det finns olika sorters JetSwim med varierande kraftnivåer av strömmar. Detta tillbehör till poolen fungerar även utmärkt för att dig ge en lätt massage. Något som ökar din trivsel i poolen och bidrar till en spa-känsla avsevärt.