Mer Information & Priser


Gothia Towers, beläget vid Korsvägen i Göteborg, har sedan sitt ursprung blivit ett centralt inslag i stadens silhuett. Med sina tre torn – West Tower, Crown Tower och East Tower, som med sina 100 meter är en av Sveriges högsta byggnader – står det som en påminnelse om Göteborgs dynamik och framsteg.

Läge och transport

Gothia Towers, beläget centralt i Göteborg nära Korsvägen, är lättillgängligt för besökare. Från Landvetter flygplats (GOT) tar det endast 18 minuter med bil. För dem som föredrar kollektivtrafik är Korsvägen spårvagnshållplats bara en 2 minuters promenad bort, medan Göteborgs centralstation ligger inom en 21 minuters promenadväg.

Närhet till attraktioner

Hotellet ligger bara 0,7 km från nöjesparken Liseberg och 1,3 km från Nya Ullevi-stadion. Dessutom är det lätt att utforska stadens pulserande liv, med flera spårvagnshållplatser som Berzeliigatan och Scandinavium inom en 5 minuters promenad.

Boende och faciliteter

Med 1200 rum är Gothia Towers en destination i sig. Incheckning börjar från kl. 15.00, och gäster kan njuta av faciliteter som ett gym, ett fitnesscenter, samt deras välrenommerade spa, där man kan unna sig allt från djupmassage till manikyr. Matälskare kan också frestas av en måltid på Heaven 23, en av hotellets fyra restauranger som specialiserar sig på både lokala och internationella rätter.

Måltider och dryck

Efter en lång dag kan besökarna slappna av på någon av hotellets 4 barer/lounger.

Boendeinformation

Gäster under 18 år måste åtföljas av en förälder eller vårdnadshavare. För rumstypen Juniorsvit gäller en incheckningsålder på 25 år. Notera att ett barn (upp till 6 år) bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum, förutsatt att inga extrasängar används. Tyvärr tillåts inte husdjur, med undantag för assistanshundar.

Internet och parkering

Gratis wi-fi och fast internetanslutning finns både i allmänna utrymmen och på rummen. För de som anländer med bil erbjuds parkering under tak för SEK 255 per natt. För dem som föredrar parkeringsservice finns det tillgängligt för SEK 445 per natt, och för dem med elbilar finns en laddningsstation på plats.

Gothia Towers
58%Totala poäng
Läsar betyg: (23 Röster)
58%