-30%
90%

First Linné

First Linné ligger i Uppsala och är ett fantastiskt hotell. Man kan avnjuta spabehandlingar och äta gott på deras restaurang. Mycket prisvärt...
Se Information & Priser

Spa hotell i Uppsala

Vi på spaweekendhotell.se hjälper dig att hitta en skön spaupplevelse i Uppsala. Lärosätet i Roslagens famn har ett stort utbud av spahotell och erbjuder dig en helhetsupplevelse utöver det vanliga, oavsett om du vill åka på en kortare visit eller stanna över hela helgen. Här finns allt från enkla men effektiva paket för dig som nöjer dig med en lägre budget, till lyxigare och dyrare varianter till den som vill ha en påkostad spa weeekend.

Uppsala och Uppland erbjuder många fina anläggningar att välja mellan. Allt ligger på nära avstånd från Stockholm, så att huvudstadsborna kan ta bilen på fredag kväll och ändå vara hemma redan på söndag om de önskar att i god tid ladda på hemmaplan inför kommande arbetsvecka. Närheten till Stockholm gör också att de senaste moderniteterna inom spavärlden snabbt sprider sig hit. Du kan alltså vänta dig en både spännande och modern upplevelse. Att det är så nära de större städerna men ändå avskilt gör att läget är snudd på perfekt för spaanläggningarna.

I dagens stressade klimat är det viktigt att kunna koppla av ordentligt – och vad passar bättre än att göra det på ett spa? Köper du ett weekendpaket får du professionell service och blir uppassad på bästa sätt en hel helg, samtidigt som du slipper tänka på jobb och måsten. Närheten gör också att många lätt kan åka hem utan stress och ta med sig lugnet från spaupplevelsen hem.

Vill du bjuda någon annan på en spaupplevelse är presentkort ett hett alternativ. Det gör att mottagaren själv kan planera in ett bra datum för sitt spabesök och samtidigt välja ut det paket som passar honom eller henne bäst. Presentkorten gäller ofta för minst ett år framöver, så även en upptagen person med schemat fullspäckat kan planera in besöket längre fram och få sig en helgs välbehövlig och förmodligen välförtjänt avkoppling. Har du aldrig varit på spa tidigare och är osäker på vilken typ av upplevelse eller vilket paket du ska köpa rekommenderar vi varmt att du kollar in recensioner från tidigare spabesökare.

Det ger dig en tydlig översikt över hur ett besök är, vilken kvalitet det höll och hur nöjd kunden var med sitt köp. Genom att läsa igenom ett par stycken kommer du snabbt märka vilket paket som passar just dig. Det tror vi kommer att vara till stor hjälp för att förhöja din spaupplevelse när du letar efter ett spa i Uppsala med omnejd.