40%

Havanna

Havanna är ett spahotell i Halland och har sin placering i sommarstaden Varberg. Här kan du avnjuta olika spabehandlingar och bara koppla...
Se Information & Priser

Spa hotell i Varberg

Att gå på spa i Varberg är verkligen en upplevelse. Västkustens pärla bjuder på ett utbud av hög klass och har lång erfarenhet av nöjda besökare. Det är inte konstigt att rekommendationerna och betygen brukar slå i taket när gäster recenserar spa i Varberg och lovar sig själva att återkomma så fort som möjligt. På spahotellen i Varberg finns många lukrativa paket att välja mellan och möjlighet att skräddarsy en avkopplande upplevelse. Oavsett om du vill åka över dagen eller stanna hela helgen, köpa exklusiva VIP-paket eller ha en mer traditionell upplevelse med en snävare budget, så finns garanterat någonting för dig på spa i Varberg.

Tycker du inte att Varberg faller dig i smaken så kolla in andra Spa i Halland om det är något som passar bättre.

Av erfarenhet vet vi att en spaupplevelse är en av de mest uppskattade gåvorna som går att få. Oavsett om det handlar om att uppmärksamma bröllopsdagen, fira födelsedagen eller dela ut uppskattade paket på julafton är ett presentkort något som värmer i hjärtat för mottagaren. Att kunna se fram emot och planera en spaupplevelse ger tillfredsställelse i sig. Tänk att kunna blicka fram emot en ljuvlig weekend på spa i Varberg när höstregnet piskar mot fönstret och vinder blåser så det isar i märgen.

Att kunna se fram emot en ångbastu eller en massage med varma stenar på ryggen är en tanke som lyser upp även den mörkaste och dystraste av höstar. Presentkorten gäller i regel över lång tid och ger mottagaren möjlighet att själv planera in sin upplevelse. Det gör det lättare att ordna med barnvakt, ta ledigt någon extra dag från jobbet om det behövs och verkligen städa undan allt så att det verkligen går att koppla av, njuta av välförtjänt vila och unna sig lite lyx. Att gå på spa i Varberg är just en lyxig upplevelse.

Spahotellen är vackert belägna, har ofta fin utsikt och bjuder på en inspirerande miljö. Tänk dig att släppa jobbet och alla måsten, glömma alla krav för en stund och bara insupa den inspirerande miljön, låta sig omhändertas av personalens sköna serviceanda och bara kunna andas ut, samtidigt som du till exempel sippar på ett glas champagne i bubbelpoolen eller känner hettan i ångbastun.

Här på spaweekendhotell.se hittar du också tips och tankar från andra läsare som besökt spa i Varberg. Med hjälp av deras omdömen kan du skapa dig en bild av hur upplevelsen ser ut och själv skräddarsy ditt besök på spa i Varberg efter dina egna önskemål. Allt för att du ska kunna njuta av en unik upplevelse.