Mer Information & Priser


På en av Skånes högsta ställen ligger The Lodge. Hotellet har ett speciellt läge med en underbarutsikt över landskapet i väster och den naturupplevelse som skogen ger i öster. På The Lodge Resort bor man helt enkelt mitt i naturen, men ändå bara ett stenkast från Lund och Malmö. The Lodge är byggd i New England-stil och man strävar efter att vara annorlunda och unika i både stort och smått. Detta hoppas vi att du får uppleva oavsett om du besöker hotellet som privatgäst eller spagäst.

Trots att The Lodge inte är stort hotell så kan man välja mellan olika boendealternativ. I Tree Top Lodge finns 12 dubbelrum samt en underbar svit, alla med utsikt över det härliga landskapet. I hotellets Cabins, omgivna av grönska finns ytterligare 9 smakfullt inredda dubbelrum. Lån av handduk, badrock & badtofflor ingår i priset.
Förutom fantastisk utsikt över landskapet erbjuder The Lodge Spa avslappning och vila för kropp och själ. En vedeldad bastu och värmande utomhus jacuzzis på det stora trädäcket är bara några av de saker som gör att upplevelsen i vårt Spa blir något utöver det vanliga. The Lodge har ett väldigt stort utbud av ekologiska och närproducerade produkter från DharmaZone som du kan köpa på hotellet. Dessa produkter används vid alla våra ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar. Hotellets duktiga hudterapeuter hjälper dig med att hitta produkter som är anpassade efter just din huds unika behov.
I hotrellets restaurang serveras endast mat av högsta klass med spännande smaker och textur inspirerad av den svenska floran och faunan, raffinerade med moderna metoder.
Hotelelt har som målsättning att erbjuda en helhet av upplevelsen som innebär endast de bästa råvarorna och de bästa dryckerna. Allt detta binds samman med våra högt ställda krav på 5-stjärnig internationell personlig service.

Notera att utcheckning från hotellet är kl. 10:00 på vardagar och kl. 11:00 på helgerna.