I samarbete med blibrunutansol.bz

Att ha en fräsch, brun, solkysst hud året runt är inte lätt när man bor i Sverige. Det finns dock ett sätt för dig att uppnå detta utan att spendera dina pengar på dyra solarium och som inte heller ger dig en ökad risk för hudcancer vilket ett aktivt solande gör. Melanotan är ett populärt preparat som gör att du kan hålla dig brun hela året. 

Vad är melanotan? 

Melanotan är ett syntetiskt hormon som när det injiceras, gör att din kropp tillverkar mer melanin. Melanin är ett hormon som finns i vår kropp naturligt och det är det som styr pigmentet i huden. Det är melanin som gör vår hud brun och en ökad tillverkning av melanin i kroppen innebär mörkare pigment. 

Lättare att bli brun 

Många av oss har svårt för att få den där riktigt snygga solbrännan och blir i stort sett aldrig bruna. Då melanotan ökar tillverkningen av melanin blir det lättare för dig att få färg när du solar om du äter melanotan. 

Skyddar kroppen mot UV-strålning 

Melaninet i vår kropp styr inte bara hur mörka pigment vi har utan det fungerar även som ett skydd mot UV-strålning. Har du lätt för att bränna dig eller lätt blir röd i solen är melanotan ett enkelt sätt att bättra på ditt skydd. Ju högre halt melanin i kroppen, desto bättre står du emot UV-strålningen. 

Viktminskning 

Melanotan har även visat sig vara effektiv för de som vill gå ner i vikt. För dig som vill få en brunare hud och samtidigt få en slankare kropp är melanotan ett alternativ.  

Ökad sexlust 

I många fall har melanotan lett till en ökad sexlust hos de som tar det. Hur mycket och i vilken grad sexlusten ökar varierar från person till person. 

Hur tar man melanotan? 

Det finns olika sätt att injicera melanotan i kroppen. Melanotanet bryts ner i magen och behöver därför tas upp, antingen genom injicering i fettvävnaden, eller genom dina slemhinnor. De vanligaste sätten att ta melanotan är genom att injicera det i buken med en spruta eller att ta preparatet som nässpray. Nässpray är dock inte lika effektivt som att injicera det med spruta. 

Köp ditt melanotan på nätet 

Det enklaste sättet att köpa melanotan är genom att beställa det på nätet. Hos blibrunutansol.bz hittar du kvalitetsprodukter till låga priser. Där kan du köpa allt du behöver när det gäller melanotan och tillbehör men du kan även köpa andra preparat som till exempel effektiva bantningspiller om du vill gå ner i vikt. Hos dem hittar du dessutom något de kallar melanotanpenna. Det är en slags injiceringspenna som gör det enklare för dig att injicera melanotan i buken. De har snabba leveranser och skickar alla sina försändelser med spårbar leverans för att du som kund kan vara trygg i att du får dina produkter. 

Tänk på att biverkningarna av melanotan kan variera beroende på vart du köper dina produkter så se alltid till att du beställer preparatet från en pålitlig hemsida som enbart säljer kvalitetsprodukter. Med melanotan kan du behålla den härliga känslan du får av en fräsch solbränna året runt, oavsett årstid.