Mer Information & Priser


På Gripsholms Värdshus har vi tre fantastiska behandlingsrum, varav två med helt tysta bubbelbad. Gripsholms värdshus ligger i Mariefred, endast 45 min från Stockholm. Med hänförande utsikt över Gripsholms Slott och mälaren har värdshuset legat sedan det fick sina värdshusprivilegier år 1609. Sedan dess har dörrarna stått öppna och nu kan man även njuta av spabehandlingar.

Gripsholms Värdshus vilar på en klostergrund från 1300-talet. Genom århundraden har besökare kommit för att bo på värdshuset. Idag förenas det historiska arvet med den senaste tekniken och servicen för såväl spa som boende. Värdshuset har 46 av Sveriges vackraste rum för alla smaker, kungliga sviter med jacuzzi och kakelugn i badrummet, romatiska, flärdfulla dubbelrum eller rustika etagerum med snedtak och takbjälkar.
Helt i linje med vår njutningsfilosofi ligger en del av relaxavdelningen inne i vinkällaren, under de valv som byggdes åt munkarna på 1300-talet. Vi lovar att det är lite varmare än munkarna hade det och vinerna mår bra bakom isolerade glas. De moderna brunnarna från 1400-talet fungerar fortfarande, även om vi hämtar vattnet till vårt Spa från mälaren.

Luxury Spa Gripsholms Värdshus
47%Totala poäng
Läsar betyg: (17 Röster)
47%